Pages

Parrot makeup: Blue Fronted Amazon

Monday, May 27, 2013

Tässä on seuraava kappale papukaijameikkityylisarjastani!
Ystäväni Ansu toivoi, että tekisin siniotsa-amatsonin (Amazona aestiva).
Tässäpä yksi sellainen!

Here's the next piece of my Parrot Makeup series!
My friend Ansu wished that I'd do a blue fronted amazon  (Amazona aestiva).
Here you go!



Silmät: Inglotin vihreä omena ja keltainen sekä jotakin satunnaista H&M:n turkoosia. Päällä on myös ripaus Meowcosmeticsin Supernaturals -sarjan vaaleansinistä nimeltä Teleportation.
Huulet: Alla Grimasin tummanvihreä (487) mattaluomiväri sekä Yesensyn vaaleanvihreää (08) luomiväriä.

Eyes: Inglot green apple and yellow and some random turquoise from H&M. There's also a hint of Teleportation (light blue) from Meow Cosmetics' Supernaturals -series.
Lips: Grimas' dark green (487) matte eyeshadow and on it Yesensy's light green (08) eyeshadow.



Halusin käyttää paljon vihreää, sillä se on amatsonien pääväri. Mutta samalla piti kuitenkin tehdä selväksi, että kyseessä on nimenomaan siniotsa, joten tarvittiin hieman sinistä. Joidenkin yksilöiden kohdalla otsan sininen feidaa aivan uskomattoman kauniisti hyvin kalpeankeltaiseen, miltei valkeaan osaan. Tämän asian koitin tuoda esiin silmän sisänurkassa.

I wanted to use green a lot since it's the main color of the amazon parrots. But to make it clear it's the blue fronted version I needed a bit of blue. With some indivifuals that blue front fades amazingly beautyfully to this very pale yellow, almost white part. That is something I wanted to show in my inner eye corner.




Tykästyin tähän meikkiin itse asiassa todella paljon! En ole kokeillut hetkeen mitään uutta, mutta eilen käytettyäni tätä tyyliä päätin modata siitä myös tyäpaikkakelpoisen version tälle päivälle. Tulee jotenkin mieleen jokin laguuni tai drinkki.

I fell in love with this style! I haven't tried anything new for a while but after using this makeup yesterday I also modified it today a bit for work. Kinda reminds me of a lagoon or some delicious drink.



Sidenote: Alan viimein saada tuota hiusten yläosaa ihan täysin valkeaksi. Iso yei!

Sidenote: My top hair is finally starting to look white. A big yei!







Siinä siis tämänkertainen papukaijalajispesifinen meikki! Toiveita lajeista voi pistää kommentteihin. :) Minkälajisen papukaijan sinä tahtoisit nähdä meikkiversiona?

That was today's parrot species specific makeup! You can wish for new species by commenting. :) What parrot species makeup would you like to see?

Luvs,

Shadow Self


Parrot makeup: Caique

Sunday, May 26, 2013

Kuten moni vakiolukijoistani on varmaankin huomannut, rakastan papukaijoja. Niinpä olen päättänyt tehdä sarjallisen erilaisia meikkityylejä erilaisten papukaijalajien inspiroimana.

Ensimmäinen laji on caique!

As many of you have probably noticed, I love parrots. So I've decided to do a series of different parrot inspired makeups.

The first species is caique!


Kohtasin parikin ongelmaa. Numero yksi oli se, että peilipöytäni valot ovat rikki, joten jouduin työskentelemään pimeässä. Tämän tuloksena häivytin melko kehnosti. Toinen pulma oli se, että menin ottamaan kuvat muutaman tunnin liian myöhään, kun aurinko laski jo. Oli pikkuisen vaikeampi löytää paikkaa, jossa valaistus olisi ollut sopiva.

I faced a couple problems. No 1 is that my mirror table lights are broken so I basically had to work in the dark. This resulted in bad blending. The other problem was that I went to take the pictures a couple hours too late when the sun was already going down. It was a bit harder to find a place where the lightning would have been suitable.



"Caiqueiden", eli valkovatsa-arattien (Pionites) sukuun luetaan itse valkovatsa-aratit sekä mustalakkiaratit. Kumpainenkin jakautuu vielä muutamiin alalajeihin. Tämä meikki muistuttaa ehkä enemmän nimenomaan mustalakkiarattia. Valkovatsa-aratit eivät nimestään huolimatta lukeudu varsinaisesti aratteihin, vaan ovat oma sukunsa.

The caique family is spread in white-bellied and black-headed caiques. Both of the types have a couple of subspecies. This makeup reminds maybe more the black-headed version.





Käytin kahta Grimasin oranssia liikkuvalla luomella sekä lisäsin alaluomeen keltaista Inglotilta. Vihreässä osassa on sekoitettuna Grimasin tummanvihreää sekä Inglotin omenanvirheää. Sisänurkassa on myös ripaus kermanvalkeaa.

I used two different orange from Grimas on the upper lid and added some yellow from Inglot to to the lower eye lid. The green parts are a mix of Grimas' dark green and Inglot's apple green. There's also a hint of cream white on the inner eye corner.






Sääli, etten löytänyt punaisia piiloinssejäni. Caiqueilla on punaiset silmät ja olisi ollut hauska lisätä se meikkiin.

Too bad I couldn't find my red contact lenses! The species have red eyes and it might have been fun to add that fact to the makeup.


...Ja koska caiquet tunnetaan siitä, että ne ovat papukaijamaailman klovneja ja sekoilijoita, minun piti tietenkin myös hieman derppailla!

...And because caiques are known to be the clowns of the parrot world I also had to derp a bit




Siinä kaikki tällä kertaa! Lajitoiveita saa esittää lisää halutessaan. Yksi asia, jonka ainakin teen, on sarjallinen neitokakadujen värimuotoja.

That's all for today! Feel free to suggest some parrot species for this project. One thing I will at least do is a series of cockatiel colors!

Luvs,

Shadow Self

Herkkuja!

Friday, May 24, 2013


Syntymäpäiväjuhlani lähestyvät ja olen mielettömän innoissani! Olen sovittanut muutamaa pukua, mutta lopullinen vaihtoehto on vielä vähän hakusessa.

Ongelma on luonnollisesti enimmäkseen taloudellinen. Mutta koetan löytää ratkaisua jotain teatteripuvustamosta tai vastaavasta. Toivotaan parasta! ...Mikään vähempi ei tässä asiassa minulle riittäisikään. ;)

Ai niin! Käykäähän vilkaisemassa kirjoitukseni Nörttitytöt-blogista! Aiheena papukaijojen älykkyys.

Olen sallinut itselleni parin viimepäivän aikana pientä herkuttelua. Okei, itse herkuttelu on ollut pientä, mutta annosten kokoonpano on ollut ehkä jo överiä kaikessa awesomiudessaan!


Sairastelin tuossa, joten itsehellimiseksi tein jäätelön, jossa oli läjällinen kermavaahtoa, nomparelleja, banaania sekä palanen Bellarom-suklaata.

Halusin ilahduttaa Akia, joka yleensä hoitaa meillä kokkailupuolen. Olen melko haka tekemään jälkkäreitä, joten väsäsin meille kahvi-banaani-suklaa -pirtelöt.

Nyt pitääkin kiristää linjaa, sillä noin viikon päässä kuvaan Marian (Metz) kanssa hieman Game of Thrones -matskua. ;)

- Shadow Self

Meikkaaminen ei ole pakollista - se on hauskaa!

Tuesday, May 21, 2013

Paluumatkalla elokuiselta Lapin road tripiltä.



Talvisin sitä on yleensä vähän kalpea.
Mutta se on asia, josta pidän!
Aina silloin tällöin joku tulee luokseni ja haluaa antaa erikoisen kehun: "Muista, että sä olet hyvä just tollaisena. Et sä tarvitse sellaista määrää meikkiä. Sä olet kaunis juuri noin. Usko itseesi! Olet upea nainen ilmankin jaadajaa..." Hmm. No tuota. Kiitoksia ihan kauniista sanoista, onhan tuo toki kohteliaisuus. Muttamutta. Jos vain pidän kasvotaiteesta?

Kyseinen kehu saa minut aina hieman hämmentymään. On vaikea vastata ihmiselle, joka sanoo, että hei, sä riität ilman meikkiäkin. Olettamus on silloin kaiketi se, että koen itseni riittämättömäksi. Tulee kuva ajatusmallista, että tummaa meikkiä käytetään, jos itsetunto on huono. Asia ei ole kuitenkaan niin. En käytä meikkiä siksi, etten kokisi olevani kaunis ilman sitä. Niin on ollut ehkä joskus, mutta ei oikeastaan enää. Toki esimerkiksi ihossani on yhä muinaisen aknen jälkiä pieninä arpina, mutta eipä se maailmaa kaada enää samoin kuin joskus teininä. Pieni ehostus nyt tekee ylipäänsä aina ihan hyvää, mutta ei minun tarvitse laittaa pakkelia kauppakäynnille tai vain keskustassa käväistessäni. Se nyt vaan on miellyttävämpää. Miellyttävyyskin on oikeastaan vain yksi syy.

Mitä tulee puolestaan kysymykseen meikin määrästä, suosittelen lämpimästi lukemaan FUCK YEAH SOFIA! -blogista postauksen Barbie Girl, joka käsittelee mm. yleistä luuloa siitä, että luonnollisessa meikkityylissä meikkiä olisi määrällisesti aina vähemmän. (Mahtava entry ja hauska blogi muutenkin!)

Omalla kohdallani kyse lie siis pikemminkin meikin tummuudesta.




Tumma meikki herättää toki muunkinlaisia ajatuksia ja kysymyksiä.

Tyypillisiä ovat seuraavanlaiset luulot:

- Tummalla meikillä kätketään jotain mystistä sisäistä epävarmuutta
- Arkimeikkiin menee tunti tai kauemmin.
- Käytän tummaa meikkiä, koska luulen olevani oikeasti ruma.
- Käytän tummaa meikkiä, koska olen oikeasti ruma.




Itselläni herää enemmänkin seuraavanlaisia ajatuksia:

- Käytän tummaa meikkiä, koska pidän tummasta.
- Käytän tummaa meikkiä, sillä pidän rock/goth/punk -tyyleistä.
- Joskus voin käyttää meikkiä, koska nätistä voi evolvata drop-dead-gorgeousiin. Veikkaan, että se olisi monestakin hauskaa toisinaan!
- Meikkaan ylipäänsä, koska se on hauskaa.
Yleensä käytän arkimeikkiin 10 minuuttia. Jos tahdon kikkailla, saan siihen toki menemään aikaa.
- Meikkaaminen on rituaali: omalla kohdallani se sisältää kaakaon/kahvin/teen juomista ja musiikin kuuntelemista. Joskus voin seurata jotakin sarjaa samalla.

Meikkitaide on nimenomaan taidetta. Siitä voi saada samanlaista rentouttavaa tyydytystä kuin maalaamisesta tai piirtämisestä. Värien yhdistely, viivojen hiominen täydelliseksi ja vielä "alustan" huomioon ottaminen on kiehtovaa ja vaatii silmää. On ihmisiä, jotka eivät koskaan
opi piirtämään. On myös ihmisiä, jotka eivät koskaan opi käyttämään nestemäistä lineriä. Meikkaaminen on yksinkertaisesti minun suklaani. En ehkä tarvitse sitä, mutta ai saatana miten ihanaa se on! <3

- Shadow Self

Idan awesome rokokoorinsessaparty, osa 1 - Suunnittelua

Sunday, May 19, 2013

Sunnuntaipäivän ratoksi olen lähinnä koomannut ja ollut lintujen kanssa. Pitkät työpäivät syövät herkästi aikaa niiltä, joten koitan parhaani mukaan korvata menetettyjä hetkiä.

 Since it's sunday I've mainly just relaxed and been with my beloved birds. Long working days are taking some of my time from them, thus I'm trying to make it good for them whenever I can.

Mutta asiaan. Sain muinoin Jenniltä haasteen, jossa vastasin hänen kysymyksiinsä. Yksi kysymyksistä jäi kaihertamaan mieltäni hieman enemmänkin.

"Millaiset olisivat unelmiesi syntymäpäivä-juhlat, joihin saisit käyttää niin paljon rahaa kuin vain sielu sietäisi?"

 /But back to the business. A couple of months ago I received a challenge from Jenni. She asked me some questions and one of the questions stood up more than the others. 

 "If you had all the money to spend, what would be your dream come true birthday party?"


Vastaukseni oli tuolloin: 

"Hui, vaikea! Minulla on niin paljon unelmia ja haaveita. Hmm... Kokeillaan tällaista. Pitäisin kunnon masquerade -bileet jossakin pitsihuvilassa. Pukukoodina olisi jokin oikein kunnon renessanssimeininki, tai miksei vaikka barokki. Jokaisella pitäisi olla naamiosilmikko. Alkupäivästä minua hemmoteltaisiin kuin jotakin prinsessaa, ajan mukaisessa hengessä. Minut vaatetettaisiin aamusta ja minulla olisi ihmisiä pukemassa korsetin päälle, laittamassa hiukseni yms! (Suihkun kuitenkin haluan. ;) Puuteria puuterin päälle ei ole minun juttuni.) Sitten tahtoisin olla läheisimpien ystävieni kanssa siten, että lojuisin divaanilla ja söisin heidän kanssaan cupcakeja, sokerihuurrettuja kirsikoita ja muuta vastaavaa. Illasta alkaisi kunnon naamiobileet ja ihmiset juhlisivat hurjasti, säädyttömästi, railakkaasti, eikä kukaan lähtisi selvin päin kotiin. Haluaisin, että jokainen päästäisi sisäisen primitiivisen puolensa irti ja uskaltaisi yhden päivän ajan olla villi. Seinien sisään jäisi ehkä sellaisiakin tekoja, joista ei niiden ulkopuolella puhuttaisi, mutta ajatuksissa käydessään ne herättäisivät virneen myöhemminkin. Tahdon, että vieraat tanssivat pöydillä, laulavat, tappelevat, rakastavat ja ehkä rakastelevatkin! Ja kaikki mielettömällä tyylillä, tajuttoman upealla estetiikalla ja ripauksella ajan mystiikkaa."

Ajatus jäi kutkuttamaan mielessäni ja aloinkin pohtia tarkemmin, kuinka mahdotonta tuo kaikki olisi. Päätin, että jumalauta, minä pidän nämä bileet! Ehkäpä hieman joustan riehumisessa, mutta lähellä kuvausta ollaan silti!


/ My reply was:
 "Yaiks, hard one! I have so many dreams. Hmm... Let's try this one. I'd love to have a real masquerade party on some kind of a villa. The dress code would be something like renaissance or baroque and everyone would have visor mask. During the day I would be pampered like a princess of the time. I would have my own dressers in the morning and there would be someone to do my makeup and hair. And I would love to spend the day with my friends, lying on a divan, eating cupcakes, sugar frosted cherries and such. When the dusk comes, the real masquerade party would begin and people would celebrate hard and loud and no-one would be sober when leaving the place. I want everyone to let their primitive side free, having the courage to be wild for once. Inside the walls there could be left maybe even thighs we would never discuss again, though they might wake up a grin when returning to our thoughts. I want everyone to dance on the tables, singing, fighting, loving and maybe even making love! And all this with awesome style, esthetics and with a hint of mysticism of the time."

After I had been thinking about all this for a while I was just "Ahh, fuck it." and decided to fill my dream. Perhaps we'll not rave as much as I described, but otherwise it will be pretty much like that!


Joten, varasin suuren paikallisen kartanon ja organisoin juhlat. Tämän postauksen kuvat otin visiitillä paikan päältä. Paikalla tulee olemana myös valokuvaajia, joten varautukaa siihen, että tulette näkemään mielettömän upeita rokokoo-otoksia!

So, I booked a local huge mansion and will organise the parties. I took the photos of this post when I visited the place. There will also be some photographers, so beware! You will probably see some amazing rococo shots!

Sponsored review - GEO lenses: LAVENDER WFL-A51.

Thursday, May 16, 2013

Geo lenses was so kind to sponsor me new lenses and I'm glad to make a review about them!


About GEO

GEO  on luotettava korealainen piilolinssibrandi (USA FDA -hyväksytty). Markkinoilla on paljon vastaavanlaisia merkkejä, mikä toisaalta tuo mukanaan myös epäluotettavia vastineita, joita kannattaa vältellä. GEO-linssit ovat kaikki aitoja.

Omasta näkökulmastani yksi parhaimpia asioita on ilmainen kansainvälinen toimitus! Ja niille, jotka tarvitsevat laseja: suurin osa linsseistä on saatavilla voimakkuuksilla.

GEO
is a reliable Korean circle lens brand. It is actually the only lens brand that is USA FDA approved. All their lenses are genuine. There are many circle lens brands in the market now and and it's always wise to purchase circle lens carefully to avoid fake/unreliable brands.


One of the greatest things in my point of view as a finnish is that they have free international shipping! And for those who wear glasses, most of the circle lens models are available with corrective power.

Visit http://www.geocolouredlenses.com/ to see all the models! Remember also to check out:

Facebook
Instagram
Tumblr
Pinterest


Review: LAVENDER WFL-A51

Vastaanottamani linssimalli oli LAVENDER WFL-A51. Minulla on ollut lukuisia erilaisia violetteja linssejä, mutta yhdetkään eivät ole tyydyttäneet sillä näyttävät miltei aina ruskeilta silmissäni. Niinpä halusin nähdä, peittäisivätkö nämä tarpeeksi oman värini.

Linssien halkaisija on 15,0 mm, mikä tarkoittaa, että ne ovat erittäin voimakkaasti suurentavat. Käyttöaika on vuoden.

The model I received is LAVENDER WFL-A51. I have had several different purples in my life but none of them seemed to satisfy because they almost always look just brown on my eyes. So I wanted to see if these lenses would cover my own color enough.

The lenses have 15.0 mm diameter, meaning that they will give a big largening effect. The disposability is one year.
 

Paketti / Package

Linssit toimitettiin suuressa kirjekuoressa, joka sisälsi...
The lenses were delivered in a large envelope that contained...


...huolella pakatut linssit ja Facebook-koodin.
...carefully packed lenses and a Facebook code.

...somat tassukuvioidut linssikotelot!
...cute paw patterned container!

 ...sekä itse linssit!
...and the lenses! 
 ...jotka muodostavat kukkamaisen kuvioinnin.
...which form a flower-kind-of pattern

Mukavuus / Comfort

Linssit ovat hyvin pehmeät, eikä niitä voi tuntea miltei lainkaan verrattuna niiden kokoon. Olen käyttänyt linssejä, jotka ovat tosin olleet ehkä näitäkin mukavammat - mutta minulla ei ole varsinaisesti mitään valitettavaakaan näistä.


The lenses are very soft and cannot be felt almost at all compared to their size. I have worn lenses that have been maybe even softer and more comfortable - but I don't have anything to complain on these ones, either.

Väri / Color

Koska omat silmäni ovat vihreät, linssien väri näkyy yhä melko tummana sisätiloissa, mutta verrattuna aiempiin kokeilemiini violetteihin linsseihin, nämä antoivat melko hyvin saturoidun värin. Violetti väri on nähtävissä parhaiten luonnonvalossa kirkkaana päivänä. Pupillin vierelle jää jonkin verran näkyviin omaa väriäni, mutta linssin värin reuna ei ole liian terävä. Se on kuitenkin asia, joka voisi kaivata tässä linssissä parantamista. Jos reuna olisi hieman smoothimpi, linssi ei olisi aivan niin epäluonnollisen näköinen. Sanoisin, että tämä väri pääsisi parhaiten oikeuksiinsa vaaleansinisten silmien päällä.

Aurinkoisena päivänä väri on todella herkullinen kylmä violetti. Väri näkyy kirkkassa valossa oikein hyvin! Jos linssejä katsoo läheltä, näkee niiden kuvioinnin olevan kiehtovan kukkamainen. Kuvioinnissa on erilaisia koukeroita ja vastaavaa yksityiskohtaisuutta näkee linsseissä hiukan harvemmin.

Since my own eyes are green these lenses still do make my eyes a bit dark when viewed indoors, but compared to previous purple lenses I've tried, these lenses did give quite good saturated color. The purple color can be seen the best under natural color in a bright day. The middle circle shows a bit of my on color but the edge isn't too sharp. Allthough, if it was even smoother it wouldn't look so unnatural - so this is a thing that could be improved. I'd say that the color would probably look even better on light blue eyes!

On a sunny day the color of the lenses is very delicious cold violet and under bright light the color really can be seen well! If the lenses are viewed closely, one can see the fascinating flowe pattern. It has for example swirling - detailing that is rather rarely seen on contact lenses.

 Sisävalo / Indoor light

Lasitettu parveke / Glass door balcony

Sateinen päivä ulkona / Rainy day outdoors

 Aurinkoinen päivä varjossa / Sunny day in shadow

Joka tapauksessa: Linssit ovat seuranneet matkassani viimeisen viikon ajan ja ovat herättäneet kyllä kiinnostusta ihmisissä. Työntekijätuttavani jaksaa hämmästellä etenkin suurennusefektiä, jota jää usein tuijottelemaankin. Jos kiinnostaa siis vilpoisen violetit linssit suurennusefektillä, kannattaa harkita näiden linssien hankkimista.

Anyways: I've been wearing the lenses about a week now and they sure have gathered people's attention. My co-worker keeps being astonished especially about the largening effect, often just gazing my eyes. So if you are interested in cold violet colored lenses with a huge largening effect you should concider these.

Sateinen, mutta kirkas päivä. / Rainy but bright day

Aurinkoinen päivä parvekkeella / Sunny day on a balcony.

Thank you for sponsoring, GEO lenses!

Luvs, 

Shadow Self

Viiden asian haaste

Saturday, May 11, 2013

Onpa ollut kyllä mahtava loppu tälle viikolle! Sain työpaikan ja päätin täten harjoittelujaksoni pelifirmassa. Vietimme päättäjäisiä Kotkassa erään kunto- ja hyvinvointikeskuksen kattohuoneistossa, josta löytyi sauna, hierontapöytä ja ulkoparvekkeella oleva poreallas. Oli kyllä mielettömän hauskaa ja täydellinen päätös harjoittelujaksolle - sekä täydellinen alku työlle.

-----

Sävyjä ja sointuja -blogin kirjoittaja ja kaimani Ida antoi minulle haasteen! Kiitos siitä. :)

Ohjeet haasteeseen:

1. Kiitä haasteen antajaa ja linkitä bloggaaja, joka haasteen sinulle antoi.
2. Valitse 5 blogia, joissa on alle 200 lukijaa ja jätä kommentti blogin omistajalle.
3. Toivo, että ihmiset, jotka olet haastanut, jakaisivat haastetta eteenpäin.


Haaste lähtee minulta seuraaville:

Enchantment of Satin
World of Chaos
Mikä on sinun tekosyysi?
Black Stains on White Wings
FUCK YEAH SOFIA!






5 asiaa, joita tarvitset päivittäin:

1. Hammasharja
2. Ravintoa
3. Hengähdyshetki itsekseni
4. Sheiveri
5. Suihku

5 kirjaa, joita suosittelet:

1. Kaupunkishamaani
2. Kun norsut itkevät
3. Ajatusten lukijaksi
4. Sinuhe egyptiläinen
5. Harry Potterit! :D Tosin ne pitää lukea siten, että ymmärtää kirjojen kasvaneen alkuperäisen lukijasukupolven iän mukaan. Jos ensimmäinen kirja on 11-vuotiaalle, viimeinen on päälle parikymppisille.

5 materialistista joululahjatoivetta:

1. Oma syna!
2. Vaatelahjakortteja
3. Abletonin koko versio. Tai miksei Reasonkin, jos opettelisin käyttämään.
4. Rahaa lintuhankintoja varten
5. Piilareita tms yleishyödyllistä lookkikrääsää!

5 paikkaa, joissa haluaisit käydä:

1. Australia
2. Japani
3. Uusi-Seelanti
4. Egypti
5. Jossakin lähellä Amazonia.

5 adjektiivia, jotka kuvaavat sinua:

1. Karismaattinen
2. Kunnianhimoinen
3. Stressaava
4. Nopeareaktioinen
5. Mystinen

5 elämänohjetta, jotka antaisit muille:

1. Anna vihollistesi tuhota itse itsensä: älä tuhlaa ilkeisiin ihmisiin aikaasi tai energiaasi. He saavat palkkansa kyllä ajan kanssa.
2. Riskejä ottamalla voi saada turpaansa. Mutta jos ei ota riskejä, ei saavuta yhtään mitään.
3. Pidä huolta itsestäsi fyysisesti ja henkisesti. Voit kaikin tavoin paremmin.
4. Muista, kenen unelmia olitkaan toteuttamassa. Onko unelma sinun? Vai ehkä sittenkin jonkun toisen?
5. Tee mitä tahdot, kunhan kannat vastuun.

--------------

Huomenna illalla luvassa on sponsoroitu arvostelu geo-linsseistä!

Luvs, 

Shadow Self

Rock'n Roses - Pictures from the catwalk 1

Wednesday, May 1, 2013

Here are some pictures from the Rock'n Roses fashion show. The rest of the pictures will be published somewhere around next week.

Design: Anna Lahokoski
Photo: Teemu Tolmunen
 Design: Anna Lahokoski
Photo: Teemu Tolmunen

Design: Anna Lahokoski
Photo: Tiina Salminen / Photogothic

Design: Tetra Tuulia Kärkkäinen
Photo: Teemu Tolmunen
 

Design: Tetra Tuulia Kärkkäinen
Photo: Tiina Salminen / Photogothic


Design: Tetra Tuulia Kärkkäinen
Photo: Teemu Tolmunen

Design: Katri Vanhatalo
Photo: Teemu Tolmunen

Design: Katri Vanhatalo
Photo: Teemu Tolmunen

Design: Katri Vanhatalo
Photo: Teemu Tolmunen

Designers together!
Photo: Teemu Tolmunen