Pages

Caique talossa!

Sunday, August 4, 2013

Heippa kaikille ja pahoittelut julkaisujen pitkistä aikaväleistä!

Pahoittelut myös siitä, etten ole vastannut kaikkiin kommentteihin. Gmailin uusi jako sosiaalisen median suhteen teki sen, että bloggerin kommentti-ilmoitukset saapuvat gmailin sosiaalisen median kansioon, jota en jaksa hirveästi selailla. Eli yksinkertaisesti en ajatellut, että kommentteja oli tullut. Joten tuossa kun vilkaisin julkaisemattomat kommentit, blogger hieman huusi hallelujaa. Tuli siis hieman luettavaa. :D

Mitäpäs minulle kuuluu? Perheeseeni on liittynyt uusi ihana olento nimeltä Pyro. Pyro on valkovatsa-aratti, eli caique (Pionites leucogaster xanthomeria). Lajia ei ole Suomessa kovinkaan paljoa, vaan kyseessä on Ruotsin tuonti. Pyro vaatii lintumittapuulla keskimääräistä paljon enemmän seuraa ja nauttii siitä, että saa olla kaikissa touhuissa mukana. Se on myös todellinen temppuilija ja toimiikin eräänlaisena pääkoulutuslintunani tästä eteenpäin. Tästä eteenpäin ei ole suunnitelmissa ottaa enempää eri lajeja, sillä caiquet tuppaavat olemaan jokseenkin reviiritietoisia, eivätkä aina tule toimeen pienempien (tai isompienkaan) kanssa hyvin. Ihmisille Pyro on oikein mukava, kesy ja mielettömän lutuinen tapaus. Sen kotisivuja voi käydä katsomassa täältä.






Kylvyn jälkeen on kiva lämmitellä.


Minulla oli tuossa viikko sitten myös eräät katalogikuvaukset Helsingissä, ja kuvasimme Vixssinille, Innocentille, Heartlessille ja Poizen Industriesille. Tapasin paikalla viimein myös Hellsinki Rock Girlsien kolleegani Eijan. Oikein mukava! Muistakaahan käydä tykkäämässä tuosta yhteisöstä. Sekä toki myös Shadow Self -sivusta. Itse vaatteista en vielä toki voi antaa kuvia, mutta alla otos kuvausmeikistä nopeana Instragram-vammaräpsäisynä Lohjalta, jossa pysähdyin kotimatkalla jäätelölle. ;)



No comments:

Post a Comment