Pages

Self-portraits and Venla's challenge

Tuesday, December 16, 2014


Siitä on hetki, kun olen viimeksi ottanut omakuvia tai vastaavia. Omakuvat ovat olleet mielestäni aina kiehtovia, sillä fyysisten piirteiden kehityksen osoittamisen lisäksi ne kertovat paljon silloisesta mielentilasta. Niinpä otin muutaman otoksen kotipihallamme. Sitten sää kävi hyvin tuuliseksi, minkä seurauksena sain pari villimpää otosta.

It has been a while since I last took any self-portraits or such. I find them interesting since they kinda show the development in physical characteristics but also they tell a lot about the current state of mind. So I did a couple shoots at my home yard. As the weather turned windy, I managed to get also a couple wilder shots!

 
Facebook-sivullani tiedusteltiin piilolinsseistä, jotka näissä kuvissa on. Kyseessä ovat Xtra super 2tone pink -linssit. Vihreän pohjan vuoksi tuo vaaleanpunainen näyttää tosin enemmän hasselsävyiseltä, mutta suurennusefekti on todella kiva ja lookki melko maaginen.

People asked at Facebook about the contact lenses I'm wearing in these shots. They are Xtra super 2tone pink -lenses. Since my iris is green the pink looks more like hazel, but the largening efect is very nice and the look is rather magical!



Sain uuden haasteen Venlalta! Kiitos! 
(I received a challenge from Venla, in finnish.)

1. Kuinka paljon ja millaisia seurustelukumppaneita sulla on ollut? Jos ei ole ollut, kerro, miksi ei.

- Suojelen tietyllä tapaa yksityisyyttäni ja etenkin muiden ihmisten yksityisyyttä, joten vastaan hyvin summittaisesti. :) Seurustelukumppaneita minulla on ollut kolme. Tämän ohella nuorempana on ollut muutama jotain sellaista pienempää juttua, jotka ovat olleet sellaisia suudelmatason kilttejä suhteita.

Jokaista kumppaniani on yhdistänyt keskimääräistä korkeampi älykkyys sekä ehkä sellainen valtavirrasta erottuminen. Nykyiseni on kauniskasvoinen, sosiaalinen ja alternativehenkinen muusikko, joka saa minut nauramaan missä tahansa tilanteessa niin halutessaan. Moni on todennut, että muistutamme eri sukupuolta olevia versioita toisistamme.

2. Oletko ikinä kokeillut kannabista tms.? Kerro lisää.
-  Saattaisi olla varomatonta kertoa sellaisista asioista julkisessa blogissa, jos kokemuksia olisi. :)

3. Kerro viisi kamalinta/nolointa/tms. muistoa.

- Tässä ainakin muutama mieleeni juolahtava asia:

- Ensimmäisellä kouluviikollani minun piti olla järjestäjä ja kantaa näkkileipiä muille luokkalaisille. Poika kamppasi minut ja kaaduin näkkileipineni. Olin todella häpeissäni, pidättelin itkua hiljaa niiskuttaen lopputunnin ajan, ja edessäni istuva poika matki jokaista niiskaustani kovaäänisesti.

- Olin maauimalassa kaverini kanssa ala-asteella. Olin hiukan pyöreämpi. Paikalle tuli pari poikaa, kun hypimme altaan reunalta veteen. Hihittelimme siinä ja pojat hurrasivatkin ystäväni hypättyä. Kun minä olin menossa hyppäämään, toinen totesi kaverilleni, että hänen kannattaa tulla pian pois alta, koska "Kun toi sun valaskaveris hyppää, altaaseen ei jää enää vettä."

- Taideakatemian teatteripuolen pääsykokeissa housuni ratkesivat. Ikään kuin se ei jo itsessään olisi ollut noloa, odotellessani varahousujani laitoin siksi aikaa lyhyemmän urheilukankaisen hameen, joka oli ainoa sillä hetkellä saatavissa oleva asia. No, eräässä ryhmäharjoituksessa kokeita pitänyt opettaja halusi minut parikseen näyttämään mallia muille. Siinä pari otettiin selän takaa kiinni siten, että pidettiin polvitaipeista. Eli toinen otettiin sikiöasentoon syliin. Sitten pitäjä kierähti selälleen ja keinutti sikiötä niin, että takamus nousi ylös. Melkein mietin, tekikö se sen tahallaan, mutta voin kertoa, että olin todella ahdistunut siinä vaiheessa, kun tunnen miten kroppani liikutetaan niin, että vain sen minihameen ja alusvaatteiden peittämä peffani näytetään kaikille. Onneksi tämä hoksattiin - Tosin sen sijaan, että joku muu olisi tullut tilalle, jatkoimme vain eri suuntaan. Olen melko tarkka yksityisyydestäni, ja tuo tilanne oli ihan hirveä ja nöyryyttävä.

4. Millaista musiikkia kuuntelet? Mainitse 10 biisiä, mitkä miellyttävät.

Hyvin erilaista settiä. Raskasta musiikkia, jazzia, industrialia, dubstepiä, poppia triphopia, suomalaista, ulkomaista, erilaisia fuusiogenrejä...

Lana Del Rey - Off to the Races
Hanzel und Gretyl - Mein Kommandant
Massive Attack - Inertia Creeps
Call me Kat - Bug in a Web
Moonspell - Mephisto
Danger Mouse - Roman Blue
PMMP - Taiteilia
Arcturus - Chaos Path
Air - Tropical Disease
Zomboy - Pirate Hooker

5. Minkä ammatin haluaisit aikuisena? Missä opiskelet?

- Minulla on tällä hetkellä ammattina teatteri-ilmaisun ohjaaja. :) Lisäksi valmistun ensi kuussa pelinkehittäjäksi. Jos kuitenkin saisin ihan unelma-ammatin, minusta tulisi eläintenkouluttaja.




























No comments:

Post a Comment

 

Archives